ADIYAMAN / TUT - Öğütlü Ortaokulu

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi, geçmişi şan ve şerefle dolu yüce milletimizin bütün zorlukların üstesinden gelerek yeniden şahlandığı, tüm dünyaya "Çanakkale Geçilmez!" dedirttiği unutulmaz zaferdir. Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Çanakkale'de destan yazan kahramanlarımızın, bugünün Türkiye'si için canını hiç düşünmeden feda ederek makamların en yücesine kavuşan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

OKUL MÜDÜRÜMÜZDEN YARIYIL TATİL MESAJI

Kas

OKULUMUZDA BELİRLİ GÜN VE HAFTALAR KAPSAMINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN FAALİYETLERE İLİŞKİN GÖRSELLER...

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KIYMETLİ VELİLERİMİZİN VE ÖĞRENCİLERİMİZİN KATILIMIYLA ÇOŞKUYLA KUTLANDI.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabülü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günü için okulumuzda tören düzenlendi.