ADIYAMAN / TUT - Öğütlü Ortaokulu

Öğütlü Ortaokulu

ÖĞÜTLÜ KÖYÜ ÖĞÜTLÜ KÜME EVLERİ NO 134 İÇ KAPI NO 1 TUT / ADIYAMAN
Vizyon
Okulumuzda öğrencilerimizin iyi ve yararlı insan olarak yetişmeleri en önemli olarak kabul edilsin. • Okul toplumu olarak herkes kaliteden memnun olsun. • Okul toplumunda ilişkiler olumlu ve gelişmeye açık olsun. • Gelişim; sosyal, teknolojik her alanda aynı oranda sağlanabilsin.
Misyon
Biz, Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda, öğrenmeyi seven, kendine güvenen, bilgili, becerikli bireyler olmalarına yardım eden, teknolojiyi yakalamış ve geleceğin teknolojisine katkıda bulunabilecek, ailesini, toplumunu, insanlığı seven; Atatürk ilke ve İnkılâplarına bağlı, bilgi ve becerilerini yararlı olmak için kullanan doğru, dürüst, duyarlı ve en önemlisi sevgi dolu bireyler yetiştirmek, yetiştirilmesinde katkıda bulunmak için buradayız.
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
8:30-15.00
KALORİFER
Ulaşım